Koningsdag

Koningsdag

Oranje boven op Koningsdag

Op Koningsdag is het feest in het hele land.

En wat is een feest zonder lekkere gebakjes?
Wij zijn daarom in de ochtend open met een winkel vol verse gebakjes. Oranje soezen boordevol slagroom, heerlijk zachte zoete mergpijpjes, sjieke bavaroise bolgebakjes, vrolijke donuts en muffins, feestelijke petit fours en natuurlijk: oranje tompoucen!

In de middag gaan onze verkoopsters zelf ook de stad in voor de vrijmarkt, de spelletjes en de gezelligheid.Dan zijn al onze winkels dus gesloten.

We bakken voor deze dag geen brood. Zorg dus dat je je brood voor het weekend al in huis hebt gehaald! Donderdag en vrijdag bakken we daarom extra brood.

Wij wensen jullie hele gezellige Koningsdag!

* Onze winkel in de Vers Vijf in Wateringen is gesloten op Koningsdag. Voor de overige openingstijden kijk je hier. Oranje gebakjes hebben we t/m zaterdag 4 mei.

 
Petit fourre sinasappel
Met frisse sinaasappel smaak
€ 1,60
Petit glace
Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje.
€ 0,70
Marsepein cake
Roombotercake gevuld met een laagje luchtige crème, bekleed met amandelmarsepein.
€ 6,75
Frans stokbrood 3/4
Knapperig gebakken wit stokbrood op basis van desem. Door de desem droogt het stokbrood niet snel uit en is het lekker knapperig.
€ 1,85

Recept: Lunch op een stokje

van je favoriete boterhammen


De uitdrukking ‘alle gekheid op een stokje’ krijgt wat ons betreft een nieuwe betekenis met dit recept. Want wat ziet dit er vrolijk uit. Eigenlijk kun je alle soorten vleeswaren, kaas, rauwkost of fruit afwisselen met vrolijke vormpjes brood. Succes gegarandeerd!
Lees verder
Lunch op een stokje

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!