smakelijke jaarwisseling

Een smakelijke Jaarwisseling begint bij de Meesterbakker.

Het laatste feestje van het jaar is de jaarwisseling. Altijd weer een bijzonder feest, waarbij we het jaar overdenken, een beetje terugkijken en plannen maken voor het nieuwe jaar. Traditiegetrouw eten we daarbij oliebollen en appelbeignets, waarom eigenlijk? Lees in deze blog van onze Willemijn waar deze traditie vandaan komt.


Knallend het jaar uit.

Knallend het jaar uit kan op verschillende manieren. Een schitterend feest, een mooie fles champagne of je steekt letterlijk vuurwerk af; het kan allemaal. Als het maar jouw (knal)feestje is. Geef je een gezellig etentje of zoek je een lekker hapje bij de borrel? Kijk eens op onze pinterestborden of in de receptenindex, misschien zit er iets voor je bij.

 
Petit glace
Feestelijk crèmekoekje op amandelkoekje. 12 stuks in een doosje.
Vanaf per 12 € 9,50
Volkoren-puntje
Zacht broodje op basis van volkorenmeel.
per 6 € 3,00
Borrelhapjes doosje per 9
Lekkere hartige bladerdeeghapjes, 9 stuks in een doosje.
Vanaf € 6,75
Tarwe plaat
Lichtbruin brood gemaakt van fijn vermalen tarwemeel.
Vanaf € 1,65

Recept: Knoflookbrood met kruiden

Lekker bij de borrel of bij de soep.


Dit knoflookbrood maak je heel eenvoudig zelf van onze bake off stokbroodjes. Boter, kaas en kruiden erbij en smullen maar! Een makkelijk recept wat je gerecht net dat beetje meer geeft. 
Lees verder
Knoflookbrood met kruiden