Sinterklaasfeest

Laat het heerlijk avondje maar komen!


Hoor de wind waait door de bomen en wij zitten lekker binnen. Met een kop warme chocolade melk en een tafel vol sinterklaas lekkers!

Natuurlijk bakken onze bakkers de traditionele recepten weer rondom de sinterklaastijd. Pepernoten, roomboter amandelletters en allerlei soorten speculaas. Handgemaakte chocolade letters van de beste chocolade en feestelijk verpakt. Figuren van eerste kwaliteit marsepein. En ook leuke taarten en gebakjes die uitstekend in de sinterklaastijd passen.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een leuke gedekte tafel. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.


Spaaractie Riviéra Maison

Met de spulletjes van Rivièra Maison dek je ook je sinterklaastafel zeker op een leuke manier. Het brede assortiment bevat onder meer leuk servies, bestek en servetten. En laten wij nou tot maart 2019 een leuke spaaractie met Rivièra Maison hebben.

Je kunt bij ons namelijk sparen voor vouchers ter waarde van 10 euro, die je kunt besteden bij Rivièra Maison. Je kunt ze besteden aan gehele Rivièra Maison collectie. Dus denk maar vast na… ga je je voucher(s) besteden aan zo’n leuk ontbijt)servies of kies je iets anders uit? Lees hier meer over deze leuke spaaractie.

 
Volkoren-puntje
Bruin zacht broodje met volkorenmeel bereid.
€ 0,43
Eierkoeken
De echte Westlandse met krokant randje en zachte binnenkant.
€ 0,63
Petit glace
Luxe opgespoten koekjes. Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stukjs in een doosje
€ 0,59
Parisette wit
Wit hard broodje.
€ 0,57

Recept: Kruidnoten tiramisu 

Een origineel sinterklaasdessert.

Op zoek naar een origineel dessert voor Sinterklaasavond? Wat dacht u van deze Kruidnoten tiramisu? Uiteraard kunt u in onze winkels terecht voor heerlijke kruidnoten.
Lees verder
Kruidnoten Tiramisu

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!