Valentijnsdag

Veel liefs voor Valentijn


14 februari Valentijnsdag

Van oorsprong de dag om jouw geheime liefde te laten weten wat je voor hem of haar voelt. Tegenwoordig is Valentijnsdag ook de dag om jouw liefste eens extra te verwennen. Dat kan je geliefde zijn, maar ook je gezin, je ouders of een lieve vriend of buurvrouw.
Zo wordt Valentijns dag steeds meer de dag van de liefde.

Onze banketbakkers maken een aantal heerlijke dingen waarmee je jouw Valentijn kunt verwennen. Red Velvet muffins, romantische taartjes, petit fours en ook de marsepein cake heeft een liefdes-jasje aan.

In de chocolaterie heeft onze chocolatier liefdesbrieven van chocolade gemaakt, er zijn heerlijke bonbons in een mooi doosje en lekkere chocolaatjes.

We hebben foto's hiervan op ons Valentijnsbord op de Pinterest-pagina gezet. Op onze receptenpagina delen we nog een lekker Valentijnsontbijtje.

Wij wensen jullie een hele fijne Valentijnsdag!

 
Haags ontbijt
Diverse soorten zachte mini broodjes.
€ 0,34
Gesorteerd gebak
Diverse soorten gebakjes met vruchten, crème en slagroom.
€ 2,28
Gevlochten wit broodje
Zacht wit broodje in mooie vorm gevlochten.
€ 0,70
Verwen chocolade taartje
Taartje voor vier personen gemaakt van chocolade kapsel, gevuld met luchtige chocolade bavaroise en overgoten met chocoladecanache. Kortom: een klein chocoladefeestje voor 4 personen.
€ 5,95
Traktatie tip! Onze knabbelstokjes vallen altijd erg in de smaak waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een leuke traktatie. Maak bijvoorbeeld eens deze knabbelstok-giraffen. Gebruik hele of halve knabbelstokjes, download het giraffenkopje en je bent klaar in een handomdraai!
Lees verder
Traktatie: Knabbelstok giraffen

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!