Valentijnsdag

Veel liefs voor Valentijn


14 februari Valentijnsdag

Van oorsprong de dag om jouw geheime liefde te laten weten wat je voor hem of haar voelt. Tegenwoordig is Valentijnsdag ook de dag om jouw liefste eens extra te verwennen. Dat kan je geliefde zijn, maar ook je gezin, je ouders of een lieve vriend of buurvrouw. Zo wordt Valentijns dag steeds meer de dag van de liefde.

Onze banketbakkers maken een aantal heerlijke dingen waarmee je jouw Valentijn kunt verwennen. Red Velvet muffins en tulband, romantische taartjes, petit fours en ookde marsepein cake heeft een liefdes-jasje aan.

In de chocolaterie heeft onze chocolatier liefdesbrieven van chocolade gemaakt, heerlijke hartvormige bonbons en lekkere chocolaatjes.

We hebben foto's hiervan op ons Valentijnsbord op de Pinterest-pagina gezet. Op onze receptenpagina delen we nog een lekker Valentijnsontbijtje.

Wij wensen jullie een hele fijne Valentijnsdag!

 
Krentenbollen
Zachte luxe bol gevuld met krenten en rozijnen.
€ 0,62
Gesorteerd gebak
Diverse soorten gebakjes met vruchten, crème en slagroom.
€ 2,28
Haaglands allison
Altijd lekker fijn volkorenbrood.
€ 2,20
Verwen chocolade taartje
Taartje voor vier personen gemaakt van chocolade kapsel, gevuld met luchtige chocolade bavaroise en overgoten met chocoladecanache. Kortom: een klein chocoladefeestje voor 4 personen.
€ 5,50

Recept: Valentijn ontbijt

Valentijn ontbijt met heel veel hartjes 

Dit Valentijn ontbijt is niet ingewikkeld. Een eitje, lekkere boterhammen en jam. Wat je er verder nog bij serveert, is aan jou! 

Wij hebben dit ontbijt overigens gevonden op de website 'Lekker eten met Linda'; daar vind je lekkere, gezonde en makkelijke recepten.
Lees verder
Valentijn ontbijt

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!