Vrolijk Kerstfeest

Vrolijk Kerstfeest begint bij de Meesterbakker...

De donkere dagen voor kerst willen we graag sfeervol verlichten. We hunkeren naar datgene waar wij Nederlanders patent op hebben: gezelligheid! Het is dé tijd van gezelligheid, warmte lichtjes, cadeautjes en als we geluk hebben sneeuw.

 

De voorbereidingen zijn een feest op zich.

De Meesterbakker helpt je bij de voorbereidingen. Zo hebben we hier een handige bestellijst met alle Kerstlekkernijen op een rijtje. Handig als je je boodschappenlijst aan het maken bent. Zo vergeet je niets en als je van te voren besteld ligt het 24 december voor je klaar. Vind je het moeilijk om tussen al dit lekkers te kiezen? Wij helpen je graag een handje door een aantal producten voor je uit te lichten.


Kerststollen

Kerststollen bakt de Meesterbakker al jaren in verschillende soorten en maten. Alle stollen worden royaal gevuld met krenten, rozijnen, vruchten noten en een heerlijk dikke rol zuiver amandelspijs. De Goudlabelstol is één van onze specialiteiten. Dit is een kerststol met amarenekersen in de vulling en gedecoreerd met een laag witte chocolade.


Krakend vers!

Wat is er lekkerder dan vers brood op tafel? Met ons assortiment voorgebakken brood zorg je voor een krakend vers broodje of stokbrood op tafel. Wij hebben diverse harde broodjes en stokbroden om thuis af te bakken. Bijvoorbeeld het smulpakket. Dat is een assortie van 10 mini desembroodjes in verschillende smaken. Deze zijn lekker bij het ontbijt maar ook bij de soep, de borrel of het voorgerecht.


Borrelhapjes

We hebben heerlijke borrelhapjes gevuld met hartige ragouts. Deze kleine snacks zijn heerlijk na alle zoete gerechten en doen het goed bij de borrel.
 
Proefstolletje
Eén-persoons stolletje gevuld met noten, vruchten, kruiden en amandelspijs.
€ 1,55
Borrelhapjes doosje per 9
Lekkere hartige bladerdeeghapjes, 9 stuks in een doosje.
€ 5,25
Rb kransjes chocolade 200 gr
Een klassieker uit oma's koektrommel is dit roomboterkoekkransje met voor de gelegenheid een lekker oranje chocolade randje.
€ 4,50
Kerst stol middel (850 gram)
Gevuld met noten, vruchten, kruiden, amandelspijs én een tikje bakkerstrots.
€ 9,95

Recept: Knapperige Broodtorentjes 

Met verse kruiden en kaas.

Een origineel gerechtje met brood, verse kruiden en kaas. Deze broodtorentjes zijn makkelijk te maken en zien er gezellig uit. Lekker als voor- of bijgerecht op de feesttafel.
Lees verder
Knapperige Broodtorentjes

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!