Vrolijk Kerstfeest

Vrolijk Kerstfeest begint bij de Meesterbakker...

De donkere dagen voor kerst willen we graag sfeervol verlichten. We hunkeren naar datgene waar wij Nederlanders patent op hebben: gezelligheid! Het is dé tijd van gezelligheid, warmte lichtjes, cadeautjes en als we geluk hebben sneeuw.


De voorbereidingen zijn een feest op zich.

De Meesterbakker helpt je bij de voorbereidingen. Zo hebben we hier een handige bestellijst met alle Kerstlekkernijen op een rijtje. Handig als je je boodschappenlijst aan het maken bent. Zo vergeet je niets en als je van te voren besteld ligt het 24 december voor je klaar.


Spaaractie Riviéra Maison

Met de spulletjes van Rivièra Maison dek je ook je Kersttafel op een leuke manier met mooi servies, bestek en servetten. En laten wij nou tot maart 2019 een leuke spaaractie met Rivièra Maison hebben.

Je kunt bij ons namelijk sparen voor vouchers ter waarde van 10 euro, die je kunt besteden bij Rivièra Maison. Je kunt ze besteden aan gehele Rivièra Maison collectie. Dus denk maar vast na… ga je je voucher(s) besteden aan zo’n leuk ontbijt)servies of kies je iets anders uit? Lees hier meer over deze leuke spaaractie.

 
Goudlabel stol (700 gram)
700 gram Meesterlijke kerststol, gevuld met noten, vruchten, kruiden, amandelspijs en amarenekersen, overgoten met witte chocolade.
€ 9,20
Tulband red velvet
Onze heerlijke caketulband in Red Velvet uitvoering. Een fluweelzachte cake, overgoten met witte chocolade. Een sprookje op tafel!
€ 9,20
Kerst muffin
Muffin bedekt met een plakje marsepein in groen of rood, gedecoreerd met een vrolijk kerstchocolaatje.
€ 1,29
Petit glace
Luxe opgespoten koekjes. Een bolletje luchtige crème, gespoten op een klein amandelkoekje, overgoten met chocolade, afgewerkt met mooie decoratie. 12 stuks in een doosje
€ 0,70

Recept: Knapperige Broodtorentjes 

Met verse kruiden en kaas.

Een origineel gerechtje met brood, verse kruiden en kaas. Deze broodtorentjes zijn makkelijk te maken en zien er gezellig uit. Lekker als voor- of bijgerecht op de feesttafel.
Lees verder
Knapperige Broodtorentjes

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!