Kinderfeestje Naaldwijk

Kinderfeestje Naaldwijk

Lekker creatief bakken 

 

In de kleine bakkerij achter onze winkel in de Naaldwijkse Rembrandtstraat kunnen kinderen elke hun kinderfeestje vieren met vriendjes en vriendinnetjes.

Het bijzondere is, dat de kinderen iets lekkers bakken en ook nog kunnen kiezen voor het maken van een Pixel hobby schilderijtje of een glittertattoo. We werken voor deze feestjes samen met Astrid van 't Kapoentje. Astrid is heel creatief en kan de mooiste glitter tattoos aanbrengen.

Er is keuze uit twee feestjes:

Taartenfeest: Alle kinderen maken een eigen taartje met crème en marsepein.

Bakfeest: Alle kinderen bakken koekjes en versieren een cakeje.

Bij beide feestjes is dit inclusief één van deze versieringen voor alle kinderen:
- Aanbrengen van een glitter tattoo.
- Maken van een Pixel hobby schilderijtje van een cupcake.
Natuurlijk is er limonade met iets lekkers. 

Kosten per kind: €21.50 bij minimaal 6, maximaal 10 kinderen.
Tijd: Op doordeweekse middagen, aanvang in overleg. De feestjes duren 1 uur en 3 kwartier.

Voor boekingen en informatie kun je contact opnemen met Astrid van 't Kapoentje via telefoonnummer 06-22766329.

Meesterbakker Roodenrijs Naaldwijk
Rembrandtstraat 18a
2671 GD  Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174-640526
Chipolata taart
De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en wordt gevuld met een lekker luchtige chipolatavulling (mengsel van banketbakkersroom, slagroom en vruchtjes) Bovenop komt een dikke plak licht roze marsepein, het geheel wordt fraai gedecoreerd met o.a. créme en chocolaatjes.
€ 17,95
Chocolade taart
Deze bodem is gemaakt van chocoladebeslag. Na het besprenkelen met suikersiroop wordt de taart dubbel gevuld met chocoladebavaroise. De taart wordt bekleed met marspein en overgoten met chocoladeganache. Dit is een mengsel van chocolade en room. De taart wordt afgemaakt met crème, hazelnoten en chocoladedecoratie.
€ 17,95
Vruchtentaart
De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met twee lagen aardbeienbavaroise. Rondom amandelschaafsel en bovenop rijkelijk belegd met allerlei heerlijke vers (seizoens-) fruit.
€ 17,95
Mokka taart
De bodem van deze taart wordt besprenkeld met suikersiroop en daarna gevuld met mokkacrème. De zijkanten van de taart worden afgezet met amandelschaafsel. De bovenzijde wordt fraai gedecoreerd met mokkacrème, chocolade en hazelnoten.
€ 16,40

Recept: Kids lunch tapas

van gezond volkorenbrood


Niet alleen is dit recept erg leuk om mee naar school te geven, maar het is ook erg leuk om samen te maken. De variaties zijn eindeloos, dus verzamel al het lekkers bij elkaar en smullen maar! Met cupcake vormpjes maak je makkelijk bakjes in je broodtrommel.
Lees verder
Kids lunch tapas