Gratis verkrijgbaar in onze winkels

Meesterbakker ZOMER magazine

Wij hebben hard gewerkt aan het Meesterbakker Zomermagazine en we zijn trots op het resultaat! Het is een blad geworden vol informatie, recepten, interviews en achtergrondinformatie vanuit de bakkerij.

Zo staan er interviews in met klanten en medewerkers van Meesterbakker Roodenrijs. We geven inspiratie voor de picknick, high tea en borreltijd. Lekkere recepten met of voor op brood en tips van de bakker. Kortom; een magazine om te bewaren en rustig door te lezen de komende zomer.

Wij wensen jullie veel leesplezier!

Kijk hier het magazine online!

Heb je het magazine gezien en gelezen? We horen graag wat je ervan vindt. Laat hier je reactie achter, bedankt!



 
Croissants
Luchtige croissant met roomboter bereid.
€ 1,05
Zomer koninkje
Hardewener koekbodem met banketbakkersroom en een verse Hollandse aardbei.Een super lekkere combinatie!
€ 1,55
Oberlander wit desem (d)
Een brood op basis van biologische tarwebloem, roggebloem en levain.
€ 2,95
Krentenbollen
Zachte luxe bol gevuld met krenten en rozijnen.
€ 0,62

Recept: Croissant met rucola, brie

en Italiaanse kruiden


Om de perfecte croissant te maken zorgt de bakker voor lekker veel dunne laagjes knapperig deeg. In dit recept gaan we gewoon verder met die heerlijke laagjes stapelen. Want samen met plakjes brie en prosciutto wordt dit echt een broodje om je vingers bij af te likken.
Lees verder
Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham