Moederdag ontbijtpakket

Heerlijke ontbijtpakket

Verras je moeder met een lekker ontbijtje met dit heerlijke Moederdag ontbijtpakket vol lekkers uit de bakkerij.

Zondag 12 mei is het Moederdag. De dag om jouw moeder te verwennen met een lekker ontbijtje. Om het jou makkelijk te maken, bieden wij op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei een Moederdag Ontbijtpakket aan met verse broodjes en lekkers voor het Moederdagontbijt.
    
Inhoud van het pakket:
•    4 mini broodjes zacht dat zijn 4 broodjes van Haags ontbijt.
•    4 mini broodjes hard bake-off dat zijn 4 broodjes van rustiek desem smulpakket.
•    2 croissants bake-off dat zijn 2 croissants die je zelf kunt afbakken thuis.
•    2 mini muffins dat zijn 2 kleine cakejes.
•    4 bonbons uit eigen chocolaterie. 
•    2 zakjes thee dat zijn zakjes Hugh in a cup thee, heel geschikt voor Moederdag.

Het pakket heeft een waarde van 12,50 en is te koop voor 9,95. Het pakket wordt in de winkel voor je samengesteld. Je kunt het Moederdag ontbijtpakket natuurlijk ook van te voren bestellen, dan zorgen we dat het voor je klaarstaat. Al het lekkers wordt handig bij elkaar verpakt in een doos.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is zorgen dat je moeders favoriete beleg in huis is. Op de dag zelf bak je de broodjes af, voeg je nog wat fruit(sap) toe en zet je alles gezellig op een dienblad of op tafel. Het geheel stijl je eventueel nog af met servetjes en een bloemetje en voìla, jouw Moederdag kan niet meer stuk!

Het Moederdag ontbijtpakket is verkrijgbaar op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2024 in onze winkels. Het is niet online te bestellen. Je kunt wel de winkel bellen of een mailtje sturen om het te bestellen.



Komt het niet goed uit om je moeder te verwennen met een ontbijtje? Denk dan eens aan ons high tea pakket. Een box vol lekkers voor een uitgebreide high tea voor minimaal twee personen. Uiteraard kun je de box ook aan je moeder cadeau geven om er een later moment van te genieten. Deze box kost 25 euro. Lees hier alles over onze high tea pakketten.

     
Croissants
per stuk Luchtige croissant met roomboter bereid.
€ 1,40
Haags ontbijt
Diverse soorten zachte mini broodjes.
€ 0,40
Bo rustiek smul pakket
10 mini desembroodjes in wit, bruin, donker en lichtmeergranen. Nog even knapperig afbakken op 200-220 graden, gedurende 5-7 minuten. Elke oven is anders.Kleine broodjes bakken korter dan grote.
per 10 € 4,50
Aardbeien taartje
€ 9,95

Recept: Wentelteefjes voor Moederdag

Verwen jouw moeder met dit heerlijke ontbijtje.

De meeste moeders worden blij van een klaargemaakt ontbijtje voor moederdag. Bovendien kun je al je liefde en aandacht in dit gerechtje stoppen. En zeg nou zelf, dat is toch veel meer waard als een duur cadeau?
Lees verder
Wentelteefjes voor moederdag
body