Vegetarische recepten
- French toast
- Toast gezond
- Broodschotel
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Italiaanse broodsalade
- Pittige paprika hummus
- BBQ Knoflookbrood
- Versierde krentenbol
- Brood met quinoasalade
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Brood met manchego en verse vijgen
- Nacho broodchips met guacamole dip
- Volkoren groentetosti
- Granola ontbijttaart
- Vanillesaus
- Eierkoek met rood fruit spread
- Brood lasagne
- Vlindersandwich
- Kids lunch tapas
- Broodquiche
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Avocadospread met koriander
- Granola vlaflip
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Broodje geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood limoncello-crème
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Obelander wit met paddenstoelensalade
- Polder Kaassneetjes
- Pizzaboterhammen
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Volkorenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Desembrood met pittige avocadospread
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Clubsandwich aubergine
- Oranje paprika dip
- Pompoensoep
- Maaltijd pompoensoep met brood
- Spicy volkorenbroodje
- Vegan volkorensandwich
- Kwarkboltaartje
Vlees- en kiprecepten
- Sandwich gerookte kip
- Peperpaté met kweepeer
- Kampioentje gerookte kip en rucola.
- Kampioentje met gebakken spek, appel en ui.
- Duinen volkoren clubsandwich
- Stoere tosti's van desembrood
- Thaise salade met croutons
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Pizza-lachebekjes
- Low carb broodjes met hüttekäse
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Lunch op een stokje
- Krab en kreeft croissant
- Broodje gepocheerd ei
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Hamburger XL
- Kinderwraps van brood
- Kampioentje op een stokje
- Lunchmuffins met spek en ei
Visrecepten
Feestrecepten
- Kerststolpudding
- Bouillabaisse met sterrentoastjes
- Grand dessert
- Stoofperen smoothie
- Speculaastrifle met pepernoten
- Speculaas Wentelteefjes
- Speculaas Tiramisu
- Broodje Halloween
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas Muffins
- Kruidnoten crumble
- Koffie met pepermunt
- Koffie met sinaasappel
- Koffie met marshmallows
- Kruidnoten Tiramisu
- Mini tosti's met truffelmayonaise
- Mini broodquiches
- Knapperige Broodtorentjes
- Monchoudessert in een glaasje
- Traktatie: Knabbelstok giraffen
- Eierkoek Traktatie
- Broodtompouce
- Kaas Vulkaantjes
- Lief ontbijt
- Brunchmuffins met spek en ei
- Paasbrood met pasha
- Paasfondue
- Paasbrood met citroenroom
- Knoflookbrood met kruiden
- Eierkoek Dessert
- Valentijn ontbijt
- Wildpaté & Suikerbrood
- Chorizo broodrondjes
- Ovenschoteltje van kerststol
- Wentelteefjes voor moederdag
- Verse kaneelbroodjes
Borrelbrood met kaas en rozemarijn
Dit borrelbrood met kaas en rozemarijn is van één van onze desembroden gemaakt. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het smaakt ook heerlijk. Leuk voor bij de borrel of barbecue!
Ingrediënten - 4 pers.
- 1 van onze heerlijke desembroden bv. Desembrood met spelt en een vleugje honing
- reepjes brie*
- 2 eetlepels rozemarijn
- honing
*Je kunt hiervoor elke smeltende kaas gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan ‘gewone’ geraspte kaas, mozzarella, cheddar, Gruyère en Emmentaler. Een mix van verschillende kaassoorten kan natuurlijk ook.
4 pers.
print
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij het brood in met een broodmes tot de bodem. Doe dit voorzichtig en maak plakken van ongeveer twee centimeter breed. Zorg ervoor dat je het brood niet helemaal doorsnijdt, zodat de plakken nog aan de bodem vast blijven zitten. Draai het brood een kwartslag en herhaal het snijden, zodat je vierkantjes krijgt van ongeveer twee bij twee centimeter. Vul de inkepingen met de reepjes brie of kaas/kazen naar wens. Giet een beetje honing over het brood en strooi de rozemarijn erover. Zet het brood in de oven op een stuk aluminiumfolie. Bak het brood 8 tot 10 minuten in de oven.Bron: www.brood.net