Vegetarische recepten
- French toast
- Toast gezond
- Broodschotel
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Italiaanse broodsalade
- Pittige paprika hummus
- BBQ Knoflookbrood
- Versierde krentenbol
- Brood met quinoasalade
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Brood met manchego en verse vijgen
- Nacho broodchips met guacamole dip
- Volkoren groentetosti
- Granola ontbijttaart
- Vanillesaus
- Eierkoek met rood fruit spread
- Brood lasagne
- Vlindersandwich
- Kids lunch tapas
- Broodquiche
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Avocadospread met koriander
- Granola vlaflip
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Broodje geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood limoncello-crème
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Obelander wit met paddenstoelensalade
- Polder Kaassneetjes
- Pizzaboterhammen
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Volkorenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Desembrood met pittige avocadospread
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Clubsandwich aubergine
- Oranje paprika dip
- Pompoensoep
- Maaltijd pompoensoep met brood
- Spicy volkorenbroodje
- Vegan volkorensandwich
- Kwarkboltaartje
Vlees- en kiprecepten
- Sandwich gerookte kip
- Peperpaté met kweepeer
- Kampioentje gerookte kip en rucola.
- Kampioentje met gebakken spek, appel en ui.
- Duinen volkoren clubsandwich
- Stoere tosti's van desembrood
- Thaise salade met croutons
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Pizza-lachebekjes
- Low carb broodjes met hüttekäse
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Lunch op een stokje
- Krab en kreeft croissant
- Broodje gepocheerd ei
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Hamburger XL
- Kinderwraps van brood
- Kampioentje op een stokje
- Lunchmuffins met spek en ei
Visrecepten
Feestrecepten
- Kerststolpudding
- Bouillabaisse met sterrentoastjes
- Grand dessert
- Stoofperen smoothie
- Speculaastrifle met pepernoten
- Speculaas Wentelteefjes
- Speculaas Tiramisu
- Broodje Halloween
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas Muffins
- Kruidnoten crumble
- Koffie met pepermunt
- Koffie met sinaasappel
- Koffie met marshmallows
- Kruidnoten Tiramisu
- Mini tosti's met truffelmayonaise
- Mini broodquiches
- Knapperige Broodtorentjes
- Monchoudessert in een glaasje
- Traktatie: Knabbelstok giraffen
- Eierkoek Traktatie
- Broodtompouce
- Kaas Vulkaantjes
- Lief ontbijt
- Brunchmuffins met spek en ei
- Paasbrood met pasha
- Paasfondue
- Paasbrood met citroenroom
- Knoflookbrood met kruiden
- Eierkoek Dessert
- Valentijn ontbijt
- Wildpaté & Suikerbrood
- Chorizo broodrondjes
- Ovenschoteltje van kerststol
- Wentelteefjes voor moederdag
- Verse kaneelbroodjes
Knoflookbrood met kruiden
Dit knoflookbrood maak je heel eenvoudig zelf van een onze bake off stokbroodjes. Boter, kaas en kruiden erbij en smullen maar! Een makkelijk recept wat je gerecht net dat beetje meer geeft.
Ingrediënten - 4 pers.
- 3 bake off stokbroodjes (3 in een zakje)
- 125 gram zachte roomboter
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel verse bieslook
- 1 eetlepel verse peterselie
- 1 eetlepel verse oregano
- 1 eetlepel verse rozemarijn
- 50 gram geraspte mozzarella
- 50 gram geraspte Goudse kaas
4 pers.
print
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden. Spoel de verse kruiden af, maak ze droog en hak ze in kleine stukjes. Roer de roomboter zacht en meng de verse kruiden erdoorheen. Pers knoflook hierbovenuit en meng deze er ook onder.
In de stokbroodjes snij je met een broodmes om de 2 cm inkepingen. Let op dat je het stokbrood niet helemaal doorsnijd.
In de inkepingen smeer je een flinke hoeveelheid van de verse kruidenboter. Meng de geraspte Goudse kaas met de geraspte mozzarella en strooi dit ook in de inkepingen. Wikkel de stokbroodjes voorzichtig in aluminiumfolie en leg ze op een bakplaat. Bak ze 10 minuten in de oven. Maak dan de folie open en bak de broodjes nog 5-7 minuten tot de boter en kaas gesmolten zijn en het broodje goudbruin is gekleurd.
Bron: njam.tv
In de stokbroodjes snij je met een broodmes om de 2 cm inkepingen. Let op dat je het stokbrood niet helemaal doorsnijd.
In de inkepingen smeer je een flinke hoeveelheid van de verse kruidenboter. Meng de geraspte Goudse kaas met de geraspte mozzarella en strooi dit ook in de inkepingen. Wikkel de stokbroodjes voorzichtig in aluminiumfolie en leg ze op een bakplaat. Bak ze 10 minuten in de oven. Maak dan de folie open en bak de broodjes nog 5-7 minuten tot de boter en kaas gesmolten zijn en het broodje goudbruin is gekleurd.
Bron: njam.tv