Paasbrood met citroenroom

Paasbrood met citroenroom

Deze geroosterde Paasbroodsneetjes met citroenroom kun je decoreren met schuim of witte chocolade; allebei heerlijk! Een lekker en origineel gerechtje voor het Paasbuffet.

Ingrediënten - 8 pers.

  • 400 ml slagroom
  • 8 eetlepels lemon curd
  • 1  appel
  • citroensap
  • 8 sneetjes Paasbrood
  • citroenschuim (merengues) of witte chocolade
  • blaadjes munt
Paasbrood met citroenroom
8 pers.
printprint

Bereiding

Sla de slagroom met 6 eetlepels lemon curd bijna stijf. Snijd de appel in dunne reepjes. Besprenkel met citroensap, zodat ze niet verkleuren. Rooster de Paasbroodsneetjes goudbruin.  Verdeel de citroenslagroom en de reepjes appel er over. Strooi daar gebroken schuimpjes of geschaafde witte chocolade over . Garneer met de laatste eetlepel lemon curd. Leg er tot slot nog wat blaadjes munt bij ter garnering.

Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Bron: brood.net

Wat dacht je van deze recepten?