Vegetarische recepten
- Volkorenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Pittige paprika hummus
- Desembrood met pittige avocadospread
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Clubsandwich aubergine
- Oranje paprika dip
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Pompoensoep
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Brood met manchego en verse vijgen
- Nacho broodchips met guacamole dip
- Volkoren groentetosti
- Granola ontbijttaart
- Vanillesaus
- Eierkoek met rood fruit spread
- Brood lasagne
- Vlindersandwich
- Kids lunch tapas
- Broodquiche
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Avocadospread met koriander
- Granola vlaflip
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Broodje geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Obelander wit met paddenstoelensalade
- Polder Kaassneetjes
- Pizzaboterhammen
- Kampioentje rood-wit-blauw
Vlees- en kiprecepten
- Kampioentje op een stokje
- Kampioentje gerookte kip en rucola.
- Kampioentje met gebakken spek, ui én appel
- Duinen Volkoren Clubsandwich
- Stoere tosti's van desembrood
- Lunchmuffins met spek en ei
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Pizza-lachebekjes
- Low carb broodjes met hüttekäse
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Lunch op een stokje
- Krab en kreeft croissant
- Broodje gepocheerd ei
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Hamburger XL
- Kinderwraps van brood
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor moederdag
- Brunchmuffins met spek en ei
- Lief ontbijt
- Mini broodquiches
- Traktatie: Knabbelstok giraffen
- Eierkoek Traktatie
- Ovenschoteltje van Paasbrood
- Broodtompouce
- Kaas Vulkaantjes
- Paasbrood met pasha
- Paasfondue
- Paasbrood met citroenroom
- Knapperige Broodtorentjes
- Knoflookbrood met kruiden
- Bouillabaisse met sterrentoastjes
- Koffie met marshmallows
- Koffie met pepermunt
- Koffie met sinaasappel
- Monchoudessert in een glaasje
- Stoofperen smoothie
- Kruidnoten crumble
- Speculaas Wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Speculaastrifle met pepernoten
- Speculaas Tiramisu
- Kruidnoten Tiramisu
- Sinterklaas Muffins
- Eierkoek Dessert
- Valentijn ontbijt
- Wildpaté & Suikerbrood
- Chorizo broodrondjes
- Mini tosti's met truffelmayonaise

Vegetarische recepten
Brood-kaasmuffins
Brood-kaasmuffins
Op zoek naar een lekker hartig hapje bij de borrel of brunch? En heb je nog een paar oude boterhammen over? Deze brood-kaasmuffins zijn net even wat anders, smaken heerlijk én zijn zo gemaakt. En heb je er een paar over? Stop ze dan in de brooddozen voor mee naar werk of school.
Ingrediënten - 6 pers.
- 7 sneetjes oud wit- of bruinbrood
- 1 zakje hazelnoten van 65 g
- 200 g geraspte oude kaas of Hollandse geitenkaas
- 3 bosuitjes, in ringetjes
- 4 gedroogde tomaatjes, fijngehakt
- 3 eieren (m)
- 200 ml melk
- 100 ml olijfolie
- versgemalen peper

6 pers.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verkruimel het brood met korst in de keukenmachine. Voeg de hazelnoten toe en maal alles fijn. Voeg de kaas, bosuitjes, gedroogde tomaatjes, eieren, melk en olijfolie toe en meng alles tot een smeuïg beslag. Voeg zout en peper naar smaak toe. Vet een of twee muffinvorm(en) met 12 grote holtes in en schep het beslag erin. Bak de muffins in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.Bron: www.brood.net