Vegetarische recepten
- French toast
- Toast gezond
- Broodschotel
- Gegrilde groenten met tijm
- Bruschetta tomatensalsa
- Rucolapesto
- Italiaanse broodsalade
- Pittige paprika hummus
- BBQ Knoflookbrood
- Versierde krentenbol
- Brood met quinoasalade
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Brood met manchego en verse vijgen
- Nacho broodchips met guacamole dip
- Volkoren groentetosti
- Granola ontbijttaart
- Vanillesaus
- Eierkoek met rood fruit spread
- Brood lasagne
- Vlindersandwich
- Kids lunch tapas
- Broodquiche
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Avocadospread met koriander
- Granola vlaflip
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Broodje geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood limoncello-crème
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Obelander wit met paddenstoelensalade
- Polder Kaassneetjes
- Pizzaboterhammen
- Kampioentje rood-wit-blauw
- Volkorenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Desembrood met pittige avocadospread
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Clubsandwich aubergine
- Oranje paprika dip
- Pompoensoep
- Maaltijd pompoensoep met brood
- Spicy volkorenbroodje
- Vegan volkorensandwich
- Kwarkboltaartje
Vlees- en kiprecepten
- Sandwich gerookte kip
- Peperpaté met kweepeer
- Kampioentje gerookte kip en rucola.
- Kampioentje met gebakken spek, appel en ui.
- Duinen volkoren clubsandwich
- Stoere tosti's van desembrood
- Thaise salade met croutons
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Pizza-lachebekjes
- Low carb broodjes met hüttekäse
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Lunch op een stokje
- Krab en kreeft croissant
- Broodje gepocheerd ei
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Hamburger XL
- Kinderwraps van brood
- Kampioentje op een stokje
- Lunchmuffins met spek en ei
Visrecepten
Feestrecepten
- Kerststolpudding
- Bouillabaisse met sterrentoastjes
- Grand dessert
- Stoofperen smoothie
- Speculaastrifle met pepernoten
- Speculaas Wentelteefjes
- Speculaas Tiramisu
- Broodje Halloween
- Sinterklaas boterhammen
- Sinterklaas Muffins
- Kruidnoten crumble
- Koffie met pepermunt
- Koffie met sinaasappel
- Koffie met marshmallows
- Kruidnoten Tiramisu
- Mini tosti's met truffelmayonaise
- Mini broodquiches
- Knapperige Broodtorentjes
- Monchoudessert in een glaasje
- Traktatie: Knabbelstok giraffen
- Eierkoek Traktatie
- Broodtompouce
- Kaas Vulkaantjes
- Lief ontbijt
- Brunchmuffins met spek en ei
- Paasbrood met pasha
- Paasfondue
- Paasbrood met citroenroom
- Knoflookbrood met kruiden
- Eierkoek Dessert
- Valentijn ontbijt
- Wildpaté & Suikerbrood
- Chorizo broodrondjes
- Ovenschoteltje van kerststol
- Wentelteefjes voor moederdag
- Verse kaneelbroodjes
Grand dessert
Het kerstdiner sluiten we graag af met een mooi dessert. Dit grand dessert is veelzijdig, lekker, mooi en maak je zo groot of klein als je gasten willen. En het mooiste is, je hebt er bijna geen werk aan, want onze bakkers hebben alles al voor je gedaan.
Ingrediënten - 6 pers.
- 3 duoslofjes in frambozen-, champagne- en oreosmaak.
- 6 kerstganachegebakjes
- 1 pakjes schuimkransen
- 1 doosje petit glace
- garnering naar keuze en wat je in huis hebt zoals:
- fruit: frambozen, bessen, aardbeien
- chocolaatjes
- sprinkels
6 pers.
print
Bereiding
Zet voor elke gast alvast een mooi bord klaar. Snij de duoslofjes met een scherp mes elk in zes mooie, kleine stukjes. Zet voorzichtig op elk bord een stukje slof in de smaken frambozen-citroen, champagne-schuim en oreo-chocolade. Daarna leg je op de borden een schuimkrans, een of twee petit glace en een kerstganachegebakje. Nu kun je het bord afmaken met wat fruit, zoals besjes, frambozen of aardbeien. Strooi er wat feestelijk sprinkels over en voíla, je grand dessert is klaar om te serveren.
Variatietips:
Variatietips:
- Zet een mooie rozet slagroom op elk bord.
- Voeg een bolletje ijs toe.
- Druppel wat vruchten- of chocoladesaus op het bord.