Vegetarische recepten
- Granola Ontbijttaart
- Vlindersandwich
- Brood lasagne
- Oranje paprika dip
- Volkoren groentetosti
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Desembrood met pittige avocadospread
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Clubsandwich aubergine
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Eierkoek met rood fruit spread
- Kids lunch tapas
- Brood met manchego en verse vijgen
- Nacho broodchips met guacamole dip
- Broodquiche
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Granola vlaflip
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Broodje geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Obelander wit met paddenstoelensalade
- Polder Kaassneetjes
- Vanillesaus
- Pizzaboterhammen
- Volkorenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
Vlees- en kiprecepten
- Duinen Volkoren Clubsandwich
- Broodje gepocheerd ei
- Stoere tosti's van desembrood
- Lunchmuffins met spek en ei
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Low carb broodjes met hüttekäse
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Lunch op een stokje
- Krab en kreeft croissant
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Hamburger XL
- Kinderwraps van brood
Visrecepten
Feestrecepten
- Monchoudessert in een glaasje
- Koffie met sinaasappel
- Mini broodquiches
- Koffie met marshmallows
- Brunchmuffins met spek en ei
- Koffie met pepermunt
- Kaas Vulkaantjes
- Chorizo broodrondjes
- Ovenschoteltje van Kerstbrood
- Wildpaté & Suikerbrood
- Knapperige Broodtorentjes
- Eierkoek Dessert
- Sinterklaas boterhammen
- Stoofperen smoothie
- Speculaas Wentelteefjes
- Kruidnoten Tiramisu
- Sinterklaas Muffins
- Speculaas Tiramisu
- Traktatie: Knabbelstok giraffen
- Broodtompouce
- Paasfondue
- Paasbrood met citroenroom
- Valentijn ontbijt
- Lief ontbijt
- Eierkoek Traktatie
- Speculaastrifle met pepernoten

Vegetarische recepten
Pittige tonijnsalade op een zacht puntje
Pittige tonijnsalade op een zacht puntje
Zachte broodjes gaan heel goed samen met zoete smaken. Zo is het voor veel mensen lastig om een wit zacht broodje met hagelslag te weerstaan. Maar ook dit licht pittige recept met tonijn is niet te versmaden. Blijft alleen de vraag… wit of bruin?
Ingrediënten - 2 pers.
- 2 zachte puntjes wit of bruin
- 1 blikje tonijn (op water, MSC)
- ½ limoen
- ¼ rode peper
- 3 augurken
- 1 el mayonaise
- 1 el Griekse yoghurt
- 1 tl mosterd
- ½ tl cayennepeper
- 1 tl kurkuma
- ½ tl komijn

2 pers.
Bereiding
Laat de tonijn uitlekken en doe in een schaaltje. Snij de rode peper en augurken fijn. Voeg toe aan de tonijn. Pers het sap van de ½ limoen uit boven de schaal en schep de mayonaise, Griekse yoghurt en mosterd erbij. Breng de tonijnsalade op smaak met cayennepeper, kurkuma en komijn. Schep goed door en serveer op een zacht puntje.Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met Mind Your Feed.