Polder Kaassneetjes

Polder Kaassneetjes

Deze Polderbrood Kaassneetjes gecombineerd met tomatenbouillon zijn een hartig opkikkertje voor tussendoor. Zo klaar en door Polderbrood te gebruiken is het behalve lekker ook nog gezond en voedzaam.

Ingrediënten - 4 pers.

  • 4 sneetjes Polderbrood
  • 2 eetlepels rode pesto of tomatenketchup
  • 100 g geraspte belegen kaas
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 sjalotjes, gesnipperd
  • 1/2 blik tomatenblokjes op sap (à 400 g)
  • 250 ml bouillon (van tablet of bouillonpoeder)
  • 2 stengels bleekselderij
Polder Kaassneetjes
4 pers.
printprint

Bereiding

Maak eerst de tomatenbouillon: verhit de olijfolie in een soeppan, fruit de sjalotjes en voeg de tomatenblokjes met sap en bouillon toe. Dit laat je 10 minuten zachtjes koken. Rooster intussen de sneetjes Polderbrood licht. Bestrijk ze met de pesto of ketchup en bestrooi ze met de kaas. Snijd ze diagonaal in driehoekjes. Leg de kaassneetjes op een bakplaat en zet deze onder een ovengrill totdat de kaas licht gesmolten is. Schenk de tomatenbouillon in bekers en zet de stengels bleekselderij erin. Serveer met de kaassneetjes.


TIP

Vervang de tomatenblokjes op sap door 2 vleestomaten in miniblokjes en voeg dan 300 ml bouillon en 1 eetlepel tomatenpuree toe.

Bron: www.brood.net

Wat dacht je van deze recepten?