Vegetarische recepten
- Volkorenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Pittige paprika hummus
- Desembrood met pittige avocadospread
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Clubsandwich aubergine
- Oranje paprika dip
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Pompoensoep
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Brood met manchego en verse vijgen
- Nacho broodchips met guacamole dip
- Volkoren groentetosti
- Granola ontbijttaart
- Vanillesaus
- Eierkoek met rood fruit spread
- Brood lasagne
- Vlindersandwich
- Kids lunch tapas
- Broodquiche
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Avocadospread met koriander
- Granola vlaflip
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Broodje geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Obelander wit met paddenstoelensalade
- Polder Kaassneetjes
- Pizzaboterhammen
- Kampioentje rood-wit-blauw
Vlees- en kiprecepten
- Kampioentje op een stokje
- Kampioentje gerookte kip en rucola.
- Kampioentje met gebakken spek, ui én appel
- Duinen Volkoren Clubsandwich
- Stoere tosti's van desembrood
- Lunchmuffins met spek en ei
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Pizza-lachebekjes
- Low carb broodjes met hüttekäse
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Lunch op een stokje
- Krab en kreeft croissant
- Broodje gepocheerd ei
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Hamburger XL
- Kinderwraps van brood
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor moederdag
- Brunchmuffins met spek en ei
- Lief ontbijt
- Mini broodquiches
- Traktatie: Knabbelstok giraffen
- Eierkoek Traktatie
- Ovenschoteltje van Paasbrood
- Broodtompouce
- Kaas Vulkaantjes
- Paasbrood met pasha
- Paasfondue
- Paasbrood met citroenroom
- Knapperige Broodtorentjes
- Knoflookbrood met kruiden
- Bouillabaisse met sterrentoastjes
- Koffie met marshmallows
- Koffie met pepermunt
- Koffie met sinaasappel
- Monchoudessert in een glaasje
- Stoofperen smoothie
- Kruidnoten crumble
- Speculaas Wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Speculaastrifle met pepernoten
- Speculaas Tiramisu
- Kruidnoten Tiramisu
- Sinterklaas Muffins
- Eierkoek Dessert
- Valentijn ontbijt
- Wildpaté & Suikerbrood
- Chorizo broodrondjes
- Mini tosti's met truffelmayonaise

Vegetarische recepten
Polder Kaassneetjes
Polder Kaassneetjes
Deze Polderbrood Kaassneetjes gecombineerd met tomatenbouillon zijn een hartig opkikkertje voor tussendoor. Zo klaar en door Polderbrood te gebruiken is het behalve lekker ook nog gezond en voedzaam.
Ingrediënten - 4 pers.
- 4 sneetjes Polderbrood
- 2 eetlepels rode pesto of tomatenketchup
- 100 g geraspte belegen kaas
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 1/2 blik tomatenblokjes op sap (à 400 g)
- 250 ml bouillon (van tablet of bouillonpoeder)
- 2 stengels bleekselderij

4 pers.
Bereiding
Maak eerst de tomatenbouillon: verhit de olijfolie in een soeppan, fruit de sjalotjes en voeg de tomatenblokjes met sap en bouillon toe. Dit laat je 10 minuten zachtjes koken. Rooster intussen de sneetjes Polderbrood licht. Bestrijk ze met de pesto of ketchup en bestrooi ze met de kaas. Snijd ze diagonaal in driehoekjes. Leg de kaassneetjes op een bakplaat en zet deze onder een ovengrill totdat de kaas licht gesmolten is. Schenk de tomatenbouillon in bekers en zet de stengels bleekselderij erin. Serveer met de kaassneetjes.
TIP
Vervang de tomatenblokjes op sap door 2 vleestomaten in miniblokjes en voeg dan 300 ml bouillon en 1 eetlepel tomatenpuree toe.
Bron: www.brood.net