Desembrood met forelmousse

Desembrood met forelmousse

Dit desembrood met forelmousse is een ware traktatie voor de visliefhebbers. De heerlijke smaak van forel laat zich prima combineren met het stevige desembrood. Dus aan de slag en eet smakelijk!

Ingrediënten - 4 pers.

  • 4 dikke sneden desembrood
  • 4 theelepels bosui
  • 1 rode ui, in fijne ringen gesneden
  • plukje frisée-sla
  • 8 blaadjes eikenbladsla
  • 4 gerookte forelfilets
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels kappertjes
Desembrood met forelmousse
4 pers.
printprint

Bereiding

Maak eerst de mousse door de helft van de forelfilet fijn te prakken met een vork. Voeg nu een eetlepel crème fraîche toe en een eetlepel mayonaise en meng goed door. Beleg de sneden brood met de eikenbladsla en smeer de forelmousse op het broodje en beleg met de overgebleven forelfilet. Garneer het broodje met de frisée, kappertjes en rode ui.

Bron: www.brood.net

Wat dacht je van deze recepten?