Vegetarische recepten
- Volkorenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Pittige paprika hummus
- Desembrood met pittige avocadospread
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Clubsandwich aubergine
- Oranje paprika dip
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Pompoensoep
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Brood met manchego en verse vijgen
- Nacho broodchips met guacamole dip
- Volkoren groentetosti
- Granola ontbijttaart
- Vanillesaus
- Eierkoek met rood fruit spread
- Brood lasagne
- Vlindersandwich
- Kids lunch tapas
- Broodquiche
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Avocadospread met koriander
- Granola vlaflip
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Broodje geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Obelander wit met paddenstoelensalade
- Polder Kaassneetjes
- Pizzaboterhammen
- Kampioentje rood-wit-blauw
Vlees- en kiprecepten
- Kampioentje op een stokje
- Kampioentje gerookte kip en rucola.
- Kampioentje met gebakken spek, ui én appel
- Duinen Volkoren Clubsandwich
- Stoere tosti's van desembrood
- Lunchmuffins met spek en ei
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Pizza-lachebekjes
- Low carb broodjes met hüttekäse
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse ham
- Lunch op een stokje
- Krab en kreeft croissant
- Broodje gepocheerd ei
- Kampeerbroodjes in aluminiumfolie
- Broodje rosbief met Tzatziki
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Hamburger XL
- Kinderwraps van brood
Visrecepten
Feestrecepten
- Wentelteefjes voor moederdag
- Brunchmuffins met spek en ei
- Lief ontbijt
- Mini broodquiches
- Traktatie: Knabbelstok giraffen
- Eierkoek Traktatie
- Ovenschoteltje van Paasbrood
- Broodtompouce
- Kaas Vulkaantjes
- Paasbrood met pasha
- Paasfondue
- Paasbrood met citroenroom
- Knapperige Broodtorentjes
- Knoflookbrood met kruiden
- Bouillabaisse met sterrentoastjes
- Koffie met marshmallows
- Koffie met pepermunt
- Koffie met sinaasappel
- Monchoudessert in een glaasje
- Stoofperen smoothie
- Kruidnoten crumble
- Speculaas Wentelteefjes
- Sinterklaas boterhammen
- Speculaastrifle met pepernoten
- Speculaas Tiramisu
- Kruidnoten Tiramisu
- Sinterklaas Muffins
- Eierkoek Dessert
- Valentijn ontbijt
- Wildpaté & Suikerbrood
- Chorizo broodrondjes
- Mini tosti's met truffelmayonaise

Vlees- en kiprecepten
Duinen Volkoren Clubsandwich
Duinen Volkoren Clubsandwich
Duinen Volkoren brood is een heerlijk volkorenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad en kleine stukjes hazelnoot. Dit combineert heel lekker met de ingrediënten van deze clubsandwich.
Ingrediënten - 2 pers.
- 8 sneetjes Duinen Volkoren
- 2 tomaten
- 2 blaadjes (ijsberg)sla
- 4 stengels bosui
- 2 eieren
- 4 plakjes bacon
- 1 potje guacamole of maak het zelf van:
- 2 rijpe avocado's
- 1 limoen
- 1 sjalot uitje
- 1 rode peper
- 1 teen knoflook
- peper en zout

2 pers.
Bereiding
Bak de bacon in een droge koekenpan in drie minuten knapperig en laat het uitlekken op een keukenpapiertje. Kook de eieren in 10 minuten hard. Was tomaten en snijd in ze in dunne plakjes. Was (ijsberg) sla en dep het droog met keukenpapier. Snij de bosuitjes in dunne reepjes. Pel eieren en snij ze in plakjes. Rooster het Duinen Volkorenbrood in broodrooster.Voor de zelfgemaakt guacomole:
Snij het sjalotje fijn en doe dit in een kom. Hak het rode pepertje zo fijn mogelijk en doe de helft bij de sjalot in de kom. Pers het teentje knoflook en doe de helft in de kom. Schil de avocado's en prak alles door elkaar in de kom. Pers een halve limoen erboven uit en breng op smaak met peper en zout. Eventueel voeg je nog wat gehakte peper en/of geperste knoflook toe.
Besmeer de geroosterde Duinen Volkoren boterhammen met de guacomole en dan gaan we stapelen. Beleg 2 sneetjes Duinen Volkorenbrood met quacomole met plakjes ei. Leg daarop 2 sneetjes Duinen Volkorenbrood met besmeerde kant naar beneden. Op de bovenste sneetjes leg je plakjes tomaat en gesneden bosuitjes. Daarop leg je weer 2 sneetjes Duinen Volkorenbrood met besmeerde kant naar beneden. Verdeel gebakken bacon en leg daarop de (ijsberg)sla. Met de laatste sneetjes Duinen Volkorenbrood (besmeerde kant naar beneden) dek je je sandwich af. Snijd voorzichtig de stapel in tweeën of in vieren en steek er een lange prikker doorheen om de boel bij elkaar te houden.
