Bruidstaarten

De mooiste taart voor de mooiste dag...


Ga je trouwen? Van harte gefeliciteerd! Graag helpen wij een handje en maken wij de bruidstaart van jullie dromen.

Onze Chef Banket nodigt jullie uit voor een persoonlijk gesprek in onze bakkerij in Rijswijk. Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers zullen we je alles vertellen over de mogelijkheden, zodat je op je gemak een keuze kunt maken.

Bij Meesterbakker Roodenrijs kun je je bruidstaart geheel zelf samenstellen. Van strak tot romantisch, met veel of weinig decoratie... Je kunt het allemaal zelf bepalen. Uiteraard denken we graag met je mee en inspireren we jullie waar mogelijk. Samen zorgen we ervoor dat jullie droomtaart werkelijkheid wordt.

Doe alvast inspiratie op via ons Wedding Ideas bord op Pinterest.  

Wil je een afspraak maken met onze Chef Banket? Bel dan naar 015-2158111 of mail naar info@roodenrijs.nl Je kunt een afspraak maken voor doordeweekse dagen (m.u.v. dinsdag) tussen 9.00 en 14.00 uur en op zaterdag in overleg.


Likeurgebakje per doosje
Chocolade bakje gevuld met heerlijke crèmevulling op smaak gebracht met likeur in diverse smaken.
€ 8,39
Petit fourre maracuja perzik
Feestelijk cakegebakje met een vulling van luchtige en frisse perzik-maracuja crème gedompeld in groen gekleurde fondant en voorzien van een mooie decoratie.
€ 2,10
Petit fourre chocolade
Feestelijk cakegebakje met een vulling van luchtige chocoladelcrème gedompeld in bruin gekleurde fondant en voorzien van een mooie decoratie.
€ 2,10
Petit glace
Feestelijk crèmekoekje op amandelkoekje. 12 stuks in een doosje.
per 12 € 8,64

Recept: Spaanse broodtapa's

van brood naar keuze


Vrolijke Spaanse hapjes voor bij de borrel. Deze broodtapas zijn gemaakt met chorizo, tonijnmayonaise, tomaat en sla. In dit recept wordt het Duinenbrood licht geroosterd. Hierdoor krijgen de zaden nóg meer smaak.
Lees verder
Spaanse broodtapa's