Kinderfeestje Bakkerij

Kinderfeestje Bakkerij


Kom je bij ons koekjes bakken?

Wil je een kinderfeestje geven in de bakkerij? Dat kan bij ons elke zaterdagmiddagDe feestjes worden gegeven door onze meest creatieve banketbakkers en reken maar dat het een feestje wordt!

De kinderen krijgen een bakkersschort aan en een mutsje op. We gaan werken als echte bakkers en dat moet hygiënisch gebeuren. De jarige wordt in het zonnetje gezet en dan kan het feest beginnen. De kinderen mogen naar hartenlust koekjes bakken of koekgezichtje versieren. Daarna mogen ze cupcakes versieren met lekkere bakkerscrème en marsepein of marsepeinlolly's maken.

Je kunt er ook voor kiezen een taart te maken. Dat is voor oudere kinderen erg leuk. Alle verjaardagsgasten maken dan een eigen taartje met marsepein versierd. De banketbakkers leggen alles uit en doen stap voor stap voor hoe de taart gemaakt wordt. De kinderen maken er vervolgens hun eigen, unieke taartje van.

Werken in de bakkerij is erg leuk, de grote ovens en machines spreken altijd tot de verbeelding. Tussendoor schenken we limonade met iets lekkers om het feest compleet te maken.

De bakkerij is in Rijswijk (Heulweg 7), makkelijk bereikbaar en je kunt goed voor de deur parkeren. De feestjes in de bakkerij zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De kosten zijn €21,00 per kind (minimaal 8 kinderen, of €168,- contant of via pin in de bakkerij te betalen), waarvoor ze zich 2 uur creatief uitleven én lekkers mee naar huis mogen nemen.

Je kunt kiezen voor een feestje van 12:30 - 14:30 of van 15:00 - 17:00 uur. Voor boekingen en informatie kun je bellen naar 015-2158111 of mailen naar info@roodenrijs.nl.

Het is bij ons niet mogelijk een lactosevrij of glutenvrij feestje te boeken. 

* In de zomervakantie, de maand december en de eerste week van januari worden er geen kinderfeestjes in de bakkerij gegeven.
 

  
              
Kindertaart slagroom
€ 17,95
Chocolade taart
€ 19,95
Gesorteerd gebak
Diverse soorten gebakjes met vruchten, crème en slagroom.
€ 2,80
Hazelslag schuim taart rond
€ 11,75
Traktatie tip! Onze knabbelstokjes vallen altijd erg in de smaak waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een leuke traktatie. Maak bijvoorbeeld eens deze knabbelstok-giraffen. Gebruik hele of halve knabbelstokjes, download het giraffenkopje en je bent klaar in een handomdraai!
Lees verder
Traktatie: Knabbelstok giraffen