Kinderfeestje Bakkerij

Kinderfeestje Bakkerij

Naar hartenlust koekjes, cupcakes of taart bakken

Wil je een kinderfeestje geven in de bakkerij? Dat kan bij ons elke zaterdagmiddag*

 

De feestjes worden gegeven door onze meest creatieve banketbakkers en reken maar dat het een feestje wordt!

De kinderen krijgen een echt bakkersschort aan en de jarige wordt extra in het zonnetje gezet. De kinderen mogen naar hartenlust koekjes bakken of koekgezichtje versieren. Daarna mogen ze ook nog cupcakes versieren met lekkere bakkerscrème en marsepein of marsepeinlolly's maken.

Je kunt er ook voor kiezen een taartje te maken. Dat is voor oudere kinderen erg leuk. Alle verjaardagsgasten maken dan een eigen taartje met marsepein versierd.

Werken in de bakkerij is erg leuk, de grote ovens en machines spreken altijd tot de verbeelding. Tussendoor schenken we limonade met iets lekkers om het feest compleet te maken.

De bakkerij is in Rijswijk (Heulweg 7), makkelijk bereikbaar en je kunt goed voor de deur parkeren. De feestjes in de bakkerij zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De kosten zijn €19,50 per kind (minimaal 8 kinderen, of €156,- contant of via pin in de bakkerij te betalen), waarvoor ze zich 2 uur creatief uitleven én lekkers mee naar huis mogen nemen.

Je kunt kiezen voor een feestje van 12:30 - 14:30 of van 15:00 - 17:00 uur. Voor boekingen en informatie kun je bellen naar 015-2158111 of mailen naar info@roodenrijs.nl.

Het is bij ons niet mogelijk een lactosevrij of glutenvrij feestje te boeken. 

* In de zomervakantie, de maand december en de eerste week van januari worden er geen kinderfeestjes in de bakkerij gegeven.

 


              
Kindertaart slagroom
De bodem van deze taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom. Eromheen een rand van gekleurde confettie. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. smileys, diertjes, chocolaatjes, vers fruit en slagroom.
€ 16,45
Chocolade taart
Deze bodem is gemaakt van chocoladebeslag. Na het besprenkelen met suikersiroop wordt de taart dubbel gevuld met chocoladebavaroise. De taart wordt bekleed met marspein en overgoten met chocoladeganache. Dit is een mengsel van chocolade en room. De taart wordt afgemaakt met crème, hazelnoten en chocoladedecoratie.
€ 17,95
Gesorteerd gebak
Diverse soorten gebakjes met vruchten, crème en slagroom.
Vanaf € 2,80
Hazelslag schuim taart rond
Het traditionele recept schuimgebak gemengd met fijngemalen hazelnoten geeft een heerlijk brosse schuimbodem. Deze wordt gevuld met slagroom. Rondom gedecoreerd met o.a. slagroom en hazelnoten.
€ 11,25
Traktatie tip! Onze knabbelstokjes vallen altijd erg in de smaak waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een leuke traktatie. Maak bijvoorbeeld eens deze knabbelstok-giraffen. Gebruik hele of halve knabbelstokjes, download het giraffenkopje en je bent klaar in een handomdraai!
Lees verder
Traktatie: Knabbelstok giraffen