Over onze saucijzenbroodjes

Diervriendelijk vlees van de lokale slager

Zo maken wij de lekkerste saucijzenbroodjes

 

Onze saucijzenbroodjes zijn onovertroffen. Wat is het geheim? We maken ze van vers gehakt van de lokale slager, maken dit op smaak volgens authentiek recept en bakken ze vervolgens vers af in de winkeloven. En dat proef je!


Het vlees dat Keurslagerij Warmenhoven uit Wateringen gebruikt voor het gehakt voor onze saucijzenbroodjes komt van diervriendelijke veehouderijen. 


Hoeve de Groenzoom

Het rundvlees komt van met zorg geselecteerde bedrijven die niet groot zijn, zodat er voldoende individuele aandacht is voor de dieren. De koeien grazen dichtbij de boerderij, kalfjes blijven bij de moeders en als ze op stal gaan doordat het buiten te koud wordt, krijgen ze een dikke laag stro op de de vloer en voer dat uitsluitend is opgebouwd met kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Neem eens een kijkje op de website van Hoeve de Groenzoom.  


Livar

Het varkensvlees komt van Livar varkens. Livar staat voor een vorm van dierhouderij die zich uit in maximaal dierenwelzijn. De dieren scharrelen rond, krijgen de ruimte en goed te eten. Hierdoor heeft Livar een onderscheidende, uitmuntende smaak en vleeskwaliteit. Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en lekker! Lees hier alle voordelen van Livar vlees.


Goed vlees


Het gehakt wordt dus speciaal voor ons gemaakt door Keurslager Warmenhoven van de ene helft mager rundvlees van Hoeve de Groenzoom en de andere helft Livar varkensvlees. De bakker maakt het gehakt op smaak en verwerkt het in een broodje van bladerdeeg. In de winkels bakken we de saucijzenbroodjes vers af. Kom je gauw een keer smullen?

TIP:
Op donderdag zijn de saucijzenbroodjes in al onze winkels de DAGTOPPER: 2 stuks voor 3 euro.
Saucijzenbroodje
Hartig broodje gevuld met kruidige gehakt van de Slagers van Warmenhoven uit Wateringen.
€ 1,95
Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
Vanaf € 1,85
Kaas ragout snack
Hartig broodje gevuld met huisgemaakte kaasragout.
€ 1,95
Ontbijtkoek
Ambachtelijke bakkersontbijtkoek naar traditioneel recept.
€ 2,95

Recept: Pittige paprika hummus

voor bij de borrel


Brood met een lekkere kruidenboter of tapenade smaakt natuurlijk heerlijk bij de borrel, maar verras je borrelbezoek eens met deze zelfgemaakte pittige paprika hummus! Het smaakt heerlijk en ziet er prachtig uit op de borreltafel.
Lees verder
Pittige paprika hummus