Over onze saucijzenbroodjes

Diervriendelijk vlees van de lokale slager

Zo maken wij de lekkerste saucijzenbroodjes

 

Onze saucijzenbroodjes zijn onovertroffen. Wat is het geheim? We maken ze van vers gehakt van de lokale slager, maken dit op smaak volgens authentiek recept en bakken ze vervolgens vers af in de winkeloven. En dat proef je!


Het vlees dat Slagers van Warmenhoven uit Wateringen gebruikt voor het gehakt voor onze saucijzenbroodjes komt van diervriendelijke veehouderijen. 


Vit's rundvlees

Het rundvlees komt uit Twente, waar rust, ruimte en zuivere lucht nog heel normaal zijn. De boeren van Vit’s Rundvlees zorgen goed voor hun vee en behandelen de dieren met respect. Bij alles wat Vit’s doet in de keten dient het welzijn van de dieren voorop te staan. Neem eens een kijkje op de website van Vit's Rundvlees.  


Livar

Het varkensvlees komt van Livar varkens. Livar staat voor een vorm van dierhouderij die zich uit in maximaal dierenwelzijn. De dieren scharrelen rond, krijgen de ruimte en goed te eten. Hierdoor heeft Livar een onderscheidende, uitmuntende smaak en vleeskwaliteit. Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en lekker! Lees hier alle voordelen van Livar vlees.


Goed vlees

Het gehakt wordt dus speciaal voor ons gemaakt door De Slagers van Warmenhoven van de ene helft mager rundvlees van Vit's rundvlees en de andere helft Livar varkensvlees. De bakker maakt het gehakt op smaak en verwerkt het in een broodje van bladerdeeg. In de winkels bakken we de saucijzenbroodjes vers af. Kom je gauw een keer smullen?

TIP:
Op donderdag zijn de saucijzenbroodjes in al onze winkels de DAGTOPPER: 2 stuks voor 3,25 euro.
Saucijzenbroodje
per stuk Hartig broodje gevuld met kruidige gehakt van de Slagers van Warmenhoven uit Wateringen.
€ 2,30
Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
Vanaf € 2,05
Kaas ragout snack
per stuk Hartig broodje gevuld met huisgemaakte kaasragout.
€ 2,30
Ontbijtkoek
Ambachtelijke bakkersontbijtkoek naar traditioneel recept.
€ 3,50

Recept: Pittige paprika hummus

voor bij de borrel


Brood met een lekkere kruidenboter of tapenade smaakt natuurlijk heerlijk bij de borrel, maar verras je borrelbezoek eens met deze zelfgemaakte pittige paprika hummus! Het smaakt heerlijk en ziet er prachtig uit op de borreltafel.
Lees verder
Pittige paprika hummus