Polderbrood

Smaakvol meergranenbrood

Polderbrood is een verzamelnaam voor een aantal unieke soorten meergranenbrood, speciaal ontwikkeld voor en door Meesterbakker Roodenrijs. Polderbroden hebben een karakteristieke, luchtige structuur en zitten boordevol granen en zaden. Hierdoor smaken ze heerlijk en vormen ze een rijke bron van voedingsmiddelen en bouwstoffen. 

Onze Polderbroden op een rijtje:
  • Polder Korn
    Dé klassieker van de polderbroden. Een echte publiekslieveling.
  • Polder Pompoen
    Gedecoreerd met gebroken pompoenpitten, omdat de ervaring leert, dat deze beter blijven zitten als hele pompoenpitten.
  • Polder Sesam
    Afgewerkt met sesamzaad én er zit sesamzaad in het deeg verwerkt, wat het brood een heerlijke smaak geeft.
  • Polder Zonne donker 
    Een extra donkere variant met extra zonnepitten als decoratie en in het deeg verwerkt.
  • Polder Zonne licht 
    Een extra lichte variant met extra zonnepitten als decoratie en in het deeg verwerkt.
  • Polder Volkoren 
    De nieuwste telg van de Polderfamilie. Bestaat uit 100% volkorenmeel, lactosevrij en boordevol voedingsvezels.
  • Polder VolVezel 
    Een fijn volkorenbrood met extra veel voedingsvezels.
  • Polder Dubbel Donker 
    Extra donker door geroosterde mout waardoor het brood een heerlijke smaak heeft.
Polderbrood heeft ook nog broertjes en zusjes.
Polder Puntjes zijn zachte puntjes, donkermeergranen en bedekt met zonnepitten.
Polder Stokbrood is een donkermeergranenstokbrood, vol zaden, granen én smaak.

Recept: Polderbrood Kaassneetjes

met tomatenbouillon

 
Deze Polderbrood Kaassneetjes gecombineerd met tomatenbouillon zijn een hartig opkikkertje voor tussendoor. Zo klaar en door Polderbrood te gebruiken is het behalve lekker ook nog gezond en voedzaam.
Lees verder
Polder Kaassneetjes