Wekelijkse broodaanbieding

Broodaanbieding

Elke week een ander brood in de aanbieding

Wil je lekker brood eten en toch op je uitgaven letten? Kies dan voor onze wekelijke broodaanbieding. Deze aanbieding geldt elke week een ander broodsoort. 


We hebben tegenwoordig allemaal te maken met stijgende kosten dus is het de moeite waard om wat beter op de aanbiedingen te letten. Wij hebben elke week één broodsoort in de aanbieding en voor dat brood geldt:

2 heel gesneden broden voor 5.50 


Dat is een heel mooie aanbieding want het scheelt vaak ruim 2 euro. Elke week is een ander broodsoort aan de beurt voor deze aanbieding. Bijna alle broden doen mee dus grote kans dat ook jouw favoriet brood* aan de beurt komt. En misschien ontdek je op deze manier wel een tweede favoriet!

Wil je liever halfjes, dan kun je die ook krijgen van het brood dat in de aanbieding is voor een speciale prijs.

4 halfjes gesneden voor 5.75


Kijk hier voor deze en andere aanbiedingen.

*Is jouw favoriet desembrood? Kom dan op vrijdag voor de desembroodaanbieding. Elke vrijdag het tweede desembrood voor de halve prijs.

Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
Vanaf € 2,05
Grof volkoren + vlok
Volkorenbrood bereid met grof gebroken tarwe korrels.
Vanaf € 1,85
Duinen volkoren
Volkorenbrood met zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en gebroken stukjes hazelnoten.
Vanaf € 2,05
Sesam volkoren
Fijn volkorenbrood met sesam.
Vanaf € 1,85

Recept:
Clubsandwich van Duinen Volkorenbrood


Duinen Volkorenbrood is een heerlijk volkorenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad en kleine stukjes hazelnoot. Dit combineert heel lekker met de ingrediënten van deze clubsandwich. Dus ga aan de slag met al deze verse groenten en beleg. Lekker stapelen en smullen maar!
Lees verder
Duinen volkoren clubsandwich