Koolhydraatarm brood

Koolhydraatarm brood

Lever niet in op smaak

Volg je een koolhydraatarm dieet? Dan hebben wij een heerlijk broodje voor je in ons assortiment. 

Koolhydraatarm brood van Meesterbakker Roodenrijs bevat slechts 2,5 gram* koolhydraten per boterham en behoort daarmee tot één van de broden met het laagste koolhydraat percentage van het land.

Ons Koolhydraatarm brood bevat veel zaden. Hierdoor is het arm aan koolhydraten en rijk aan vezels en eiwitten. Voor mensen die willen afvallen of een koolhydraatarm dieet volgen is dit een ideale manier om toch  wat brood te blijven eten. Ook voor sporters vormt het koolhydraatarm brood een interessante aanvulling. Eiwitten hebben een positieve invloed op de ontwikkeling en herstel van spieren.

Koolhydraatarm brood heeft een losse structuur. Dat komt doordat in het brood veel zaden verwerkt en een stuk minder bloem en meel dan in andere broodsoorten. Het brood is daardoor ook wat langer houdbaar en blijft lekker lang vers.

Voedingswaarden per 100 gram (= ongeveer 3 boterhammen)
  • Energetische waarde994 kJ / 238 Kcal
  • Eiwit24,08 gram
  • Vet10,33 gram
  • Verzadigd vet1,25 gram
  • Koolhydraten7,05 gram
  • Suiker0,64 gram
  • Voedingsvezels9,48 gram
* De dikte van de sneetjes kan verschillen: 2,5 gram is een gemiddelde.
Koolhydraat arm brood
Koolhydraat armbrood met weinig koolhydraten, slechts ca. 2.5 gram per boterham. Het brood bevat veel zaden. Hierdoor is het niet alleen heel koolhydraatarm, maar ook rijk aan vezels en eiwitten. Voor mensen die willen afvallen of een koolhydraatarm dieet volgen is dit dus het ideale brood.
€ 2,95
Meergranen x 6 sn. glutenvr damhert
Gesneden glutenvrij meergranen brood. Na opening binnen 2 dagen consumeren.
€ 3,25
Polder volvezel
Fijn volkorenbrood met extra vezels.
€ 2,99
Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
€ 2,99

Recept: Desemsandwich

met kip en gegrilde groenten


Deze desemsandwich is rijk gevuld met diverse groenten. Zo kies je gemakkelijk voor een stevige lunch. Experimenteer vooral eens met onze gevulde broden. De noten en zuidvruchten die onze bakkers hier dagelijks in verwerken, zijn een smakelijke aanvulling op de zachte grillsmaak van de groenten.
Lees verder
Desemsandwich met kip en gegrilde groenten