Koolhydraatarme broodjes

Eindelijk weer een ‘krak’

Ons koolhydraatarme brood is een hit onder de mensen die een koolhydraatarm dieet volgen. En we bakken ook kleine koolhydraatarme broodje. De Low Carb broodjes zijn lekker, krokant en koolhydraatarm.

Het idee kwam van een fan van ons koolhydraatarme brood, Kimberley Gordeau uit Maassluis. Zij  opperde het idee om kleine, koolhydraatarme broodjes te gaan bakken. Hoe lekker de koolhydraatarme boterhammen ook zijn, ze mist soms gewoon de  ‘krak’ wanneer ze een hap neemt. Een klein, krokant broodje lost dat op.

Er kan eindeloos mee gevarieerd worden. Als belegd broodje, in kleine sneetjes met smeersels bij de  borrel of bij de warme maaltijd.
De Low Carb broodjes bevatten 14 gram koolhydraten per broodje. In vergelijking; de meeste broodjes bevatten ongeveer 38 gram koolhydraten per broodje.

Lees hier meer over Koolhydraatarm brood.
 
Low carb broodjes
Krokante, koolhydraat arme broodjes met ca 14 gram koolhydraten per broodje, Lekker met gezond beleg, bij de warme maaltijd of als 'stokbroodje'.
€ 0,85
Koolhydraat arm brood
Koolhydraat armbrood met weinig koolhydraten, slechts ca. 2.5 gram per boterham.
€ 2,95
Polder volkoren
Meergranenbrood op basis van 100% volkorenmeel. Lekker mals en super gezond doordat al het goede van de hele tarwekorrel erin zit.
€ 2,99
Meestertje
Hard meergranen broodje met noten, rozijnen en abrikozen.
€ 0,89

Recept: Italiaanse frittata

met spinazie, geitenkaas en stokbrood


Stokbrood is een veelzijdig brood waarmee je van iedere BBQ, borrel of maaltijdsalade een feestje maakt. Samen met deze kruidige frittata, waar spinazie, paprika en geitenkaas in zit, een volwaardige lunch, waarmee je genoeg energie hebt voor de rest van de dag.
Lees verder
Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood