Heerlijke taarten

Heerlijke taarten

Een taart voor elk moment


Bij Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs kun je de lekkerste taarten bestellen. Voor elke gelegenheid is er wel een taart te vinden in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke fototaart, een traditionele appeltaart, een heerlijke mokkataart, een frisse vruchtentaart, een vrolijke kindertaart, een elegante chocoladetaart of een mooie marsepeintaart; Je bent bij ons aan het goede adres! Natuurlijk ontbreken klassiekers zoals de slagroomtaart en de altijd overheerlijke chipolatataart niet in ons assortiment.

We hebben ook prachtige babyshowertaarten, geboortetaarten en Abraham- en Sarahtaarten. En ga je trouwen? Onze banketbakker bespreekt graag jullie wensen voor een bruidstaart op maat!

Al onze taarten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webwinkel. Je kunt ervoor kiezen om je taart thuis te laten bezorgen of zelf op te halen in een van onze winkels.
Geboorte taart meisje
€ 39,95
Foto taart slagroom
€ 32,95
Chipolata taart
€ 19,95
Hazel creme schuim taart rond
€ 11,75

Recept: Espresso met sinaasappel

feestelijk en kruidig.


Deze koffie is echt anders-dan-anders. Een pittige espresso met kruidige jus d'orange. Een leuke en originele smaakcombinatie die verrassend lekker is. Probeer deze koffie met sinaasappel en kruiden uit en serveer het in een mooi glas met een kaneelstokje en een sinaasappelschil. Mooi en feestelijk!
Lees verder
Koffie met sinaasappel