Heerlijke taarten

Heerlijke taarten

Een taart voor elk moment


Bij de Meesterbakker kun je de meest verrukkelijke taarten bestellen. Voor elke gelegenheid is er wel een lekkere taart te vinden in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke fototaart, een traditionele appeltaart, een heerlijke mokkataart, een frisse vruchtentaart, een vrolijke kindertaart, een elegante chocoladetaart of een mooie marsepeintaart; je bent bij ons aan het goede adres! Natuurlijk ontbreken klassiekers zoals de slagroomtaart en de altijd overheerlijke chipolatataart niet in ons assortiment.

We hebben ook prachtige babyshowertaarten, geboortetaarten en Abraham- en Sarahtaarten. En ga je trouwen? Onze Chef de banket bespreekt graag jullie wensen voor een bruidstaart op maat!

Al onze taarten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webwinkel. Je kunt ervoor kiezen om je taart thuis te laten bezorgen of zelf op te halen in een van onze winkels.
Geboorte taart meisje
De taart wordt voorzien van roze marsepein en geboortemuisjes. Op de taart een marsepeinen baby’tje en toepasselijke decoratie. De naam en geboortedatum van het nieuwe wondertje worden met chocolade op marsepein geschreven en op de taart gelegd.
€ 32,95
Foto taart slagroom
De bodem is besprenkeld met suikersiroop en dubbel gevuld met slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. gekleurde confetti, chocolaatjes, vers fruit, slagroom en natuurlijk jouw afbeelding.
€ 26,95
Amerikaanse taart frozen
Amerikaanse taarten worden gekenmerkt door hun rechthoekige vorm, de met airbrush gespoten kleuren en de plastic speelgoedversiering, waar de jarige na het feest nog steeds mee kan spelen. De bodem van de taart is besprenkeld met suikersiroop en royaal gevuld met slagroom of chipolatavulling. De taart wordt met eetbare inkt in de juiste kleuren gespoten en gedecoreerd met plastic figuurtjes uit het thema Frozen.
€ 39,95
Abraham speculaas
Koek op basis van roomboter. Tussen twee lagen deeg doen we een lekker dikke laag amandelspijs. Met marsepein en chocolade wordt de koek verder aangekleed tot een ware Abraham. Genoeg voor ongeveer 20 personen.
€ 32,51

Recept: Wentelteefjes cupcakes

van witte boterhammen


Wentelteefjes, je kent ze vast wel! Ze zijn heerlijk bij het ontbijtof lunch. In dit recept maken we ze ook. Maar dan in van die handige cupcakevormpjes. Dan heeft iedereen zijn eigen portie... of 2 natuurlijk! En je neemt zo ook makkelijk meer naar school of naar een picknick.
Lees verder
Wentelteefjes cupcakes