Desembrood

Gemaakt op traditionele wijze

Wij zijn trots op onze desembroden. Gemaakt op basis desem, wat door een natuurlijke gisting het brood laat rijzen. Dat gaat langzaam dus deze broden krijgen alle rust die ze verdienen. Pas na 24 uur rijzen, wordt het brood afgebakken en ontstaat in de oven die heerlijke krokante korst die er door zijn grillige vorm ook nog eens prachtig uitziet.
Desembrood (d)
Op basis van eigen desemcultuur bakken we dit desembrood. Het brood is vol van smaak, niet zuur, heeft een heerlijk krokante korst en blijf lang mals.
€ 4,50
Spelt + honing desem (d)
Desembrood op basis van Frans speltmeel, speltbloem en levain.
€ 4,00
Desem volkoren (w)
Desembrood op basis van Franse volkorenmeel, en levain.
€ 4,25
Boeren zaden wit 650 gram (w)
Op basis van Franse tarwebloem, roggemeel, levain en zaden
€ 3,95

Recept: Desembrood met

zelfgemaakte forelmousse


Dit desembrood met forelmousse is een ware traktatie voor de visliefhebbers. De heerlijke smaak van forel laat zich prima combineren met het stevige desembrood. Dus aan de slag en eet smakelijk!
Lees verder
Desembrood met forelmousse