Saucijzenbroodjes

De lekkerste saucijzenbroodjes


Onze saucijzenbroodjes zijn onovertroffen. Wat is het geheim? We maken ze van vers gehakt van de lokale slager, maken dit op smaak volgens authentiek recept en bakken ze vervolgens vers af in de winkeloven. En dat proef je!

Al ruim tien jaar maken we samen met Keurslagerij Warmenhoven uit Wateringen saucijzenbroodjes. Zij zorgen voor het gehakt, wij maken er een broodje van. In de Vers Vijf in Wateringen zitten we onder één dak. Het gehakt van ‘de buurman’ is van hoge kwaliteit en lekker vers, dus voor ons is het logisch dat we dat gebruiken. Het gehakt wordt speciaal voor ons gemaakt van de ene helft mager rundvlees van Hoeve de Groenzoom en de andere helft varkensvlees. De bakker maakt het gehakt op smaak en verwerkt het in een broodje van bladerdeeg.

Saucijzenbroodje
per stuk Hartig broodje gevuld met kruidige gehakt van de Slagers van Warmenhoven uit Wateringen.
€ 2,30
Kalfs ragout snack
per stuk Hartig broodje gevuld met huisgemaakte kalfsragout.
€ 2,30
Kaas ragout snack
per stuk Hartig broodje gevuld met huisgemaakte kaasragout.
€ 2,30
Knabbelstok
per stuk Hartige snack met Hollandse kaas. Favoriet als tussendoortje voor jong en oud.
€ 1,20

Recept: Broodcroutons

van oude boterhammen


Broodcroutons zijn ideaal om restjes oud brood weg te werken. Je eet ze bij de soep, salade of als knabbeltje bij de borrel. Het geheim van de ultieme crouton is de knoflookolie als basis. Vervolgens kun je er lekker op los variëren met verschillende toevoegingen. We geven je graag een paar voorbeelden.
Lees verder
Broodcroutons