Duinenbrood

Duinenbrood - uniek en smaakvol


Na veelvuldig proeven , aanpassen en testen, hebben onze Meesterbakkers in 2010 het Duinenbrood aan het broodassortiment toegevoegd. Duinenbrood heeft zijn eigen heerlijke, volle smaak en is rijk aan ingrediënten. Het Duinenbrood groeide in korte tijd uit tot één van de favorieten van onze klanten. En daar zijn we best trots op! Het Duinenbrood is exclusief bij de Meesterbakker verkrijgbaar. We bakken naast Duinenbrood Original ook Duinen Volkorenbrood.

Duinenbrood (original)
Het originele Duinenbrood is een uniek brood gemaakt met een mix van granen en zaden, zoals tarwe, gerst, zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en kleine stukjes hazelnoot. Het brood blijft lang mals en het is populair bij kinderen.

Duinen Volkoren
Een 100% volkorenbrood dus vol gezonde vezels. Het brood heeft een heerlijke smaak doordat het geroosterd mout, verschillende soorten graan en kleine stukjes hazelnoot bevat. Een bewuste, gezonde en lekkere keuze. Ook dit brood blijft lekker lang mals.
 

Recept:
Clubsandwich van Duinen Volkorenbrood


Duinen Volkorenbrood is een heerlijk volkorenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad en kleine stukjes hazelnoot. Dit combineert heel lekker met de ingrediënten van deze clubsandwich. Dus ga aan de slag met al deze verse groenten en beleg. Lekker stapelen en smullen maar!
Lees verder
Duinen volkoren clubsandwich