Duinenbrood

Heerlijke meergranenbroden


Na veelvuldig proeven , aanpassen en testen, hebben onze Meesterbakkers in 2010 het Duinenbrood aan het broodassortiment toegevoegd. Een unieke ‘broodfamilie’, met verschillende soorten meergranenbrood. Elk brood heeft zijn eigen heerlijke, volle smaak en is rijk aan ingrediënten. Het Duinenbrood groeide in korte tijd uit tot één van de favorieten van onze klanten. En daar zijn we best trots op!

Het Duinenbrood is exclusief bij de Meesterbakker verkrijgbaar en dat houden wij natuurlijk zo. Inmiddels bestaat het assortiment Duinenbrood uit vier heerlijke varianten: Duinenbrood Classic, Duinen DubbelDonker, Duinen Vitaal, Duinen VolVezel.

Duinenbrood (original)
Het originele Duinenbrood is in de basis een meergranenbrood. Hieraan zijn onder meer zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad toegevoegd, wat zorgt voor een brood vol van smaak is. Het is wat langer houdbaar en het is populair bij kinderen.

Duinen DubbelDonker
Een meergranenbrood met een robuust karakter. De geroosterde mout geeft dit brood haar kenmerkende donkere kruim en heerlijke smaak. De rijke mix van granen en zaden zorgt voor een hoger gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Een absolute aanrader voor iedere liefhebber van meergranenbrood.

Duinen VolVezel
Duinen VolVezel wordt gemaakt op basis van 100% volkorenmeel waaraan nog eens extra tarwevezels zijn toegevoegd. Het bevat maar liefst 35% meer voedingsvezels dan regulier volkorenbrood. Deze vezels hebben een gunstig effect op de maag, de lever en de darmen.

Duinen Vitaal
Gezond brood kan heel erg lekker zijn. En Duinen Vitaal bewijst dat als geen ander. Dit brood zit boordevol bouw- en voedingsstoffen. Bij Duinen Vitaal zijn daar nog eens extra vitamines en mineralen aan toegevoegd. Duinen Vitaal is met recht een heerlijk ´vitaminebommetje'. 
 

Recept: Granola 

ontbijttaart


Ontbijten met granola kan op talloze manieren. Strooi granola in je bakje kwark of (plantaardige) yoghurt, lekker gecombineerd met aardbeien, bosbessen of stukjes mango. Wil je een keer iets heel anders, maak dan eens deze granola ontbijttaart met appel en banaan. Lekker én simpel te maken.
Lees verder
Granola ontbijttaart