Workshops & kinderfeestjes


In verband met COVID-19 hebben wij besloten de kinderfeestjes
uit te stellen tot september 2020.Er is veel te beleven in de bakkerij. En onze bakkers delen hun passie en enthousiasme over het bakkersvak graag! Vandaar dat we de mogelijkheid bieden om workshops bij ons te volgen en kinderfeestjes te vieren.

Workshops

Wil je een workshop komen volgen? We organiseren workshops voor groepen vanaf 20 personen. Onze workshops zijn bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje in onze 'keuken' te nemen en zelf de handen uit de mouwen te steken. Je hoeft geen bepaalde basiskennis in huis te hebben; we vragen alleen om je enthousiasme.

Tijdens de workshop word je professioneel begeleid door onze meest gepassioneerde banketbakkers. Uiteraard ga je na afloop met lekkere en mooie producten naar huis. Afhankelijk van wat jullie willen maken, kost het rond de vijftig euro per persoon. Voor aanvragen en meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@roodenrijs.nl.

Kinderfeestjes
Wil je een kinderfeestje geven in de bakkerij? Dat kan bij ons! De feestjes worden gegeven door onze meest creatieve banketbakkers en reken maar dat het een feestje wordt! Lees hier meer over de mogelijkheden.